ພາບລວມ

ໃນຄໍາສັ່ງທີ່ຈະຢູ່ໃນສະຫະລັດອາເມລິກາສໍາລັບການໃຊ້ເວລາສັ້ນ (ເພື່ອໄປຢ້ຽມຢາມຫຼືດໍາເນີນກິດຈະກໍາທີ່ກ່ຽວຂ້ອງກັບທຸລະກິດ), ຈໍານວນຜູ້ເຂົ້າຫຼາຍຂໍວີຊາເປັນຄັ້ງທໍາອິດ.

ວີດີໂອວີຈໍານວນຜູ້ເຂົ້າມີການຂໍວີຊາເຂົ້າເມືອງຊົ່ວຄາວສໍາລັບບຸກຄົນຜູ້ທີ່ຕ້ອງການທີ່ຈະເຂົ້າສະຫະລັດອາເມລິກາເປັນການຊົ່ວຄາວສໍາລັບການທຸລະກິດ (ປະເພດວີຊ່າ B-1), ການທ່ອງທ່ຽວ, ຄວາມສຸກຫລືຢ້ຽມຢາມ (ວີຊ່າປະເພດ B-2), ຫຼືປະສົມປະສານຂອງຈຸດປະສົງທັງສອງ (B-1 / B ການ -2).

ວິທີການສະຫມັກຂໍເອົາໄປສະຫະລັດ

ມີຫຼາຍຂັ້ນຕອນໃນການຍື່ນຂໍວີຊາຢູ່. ຄໍາສັ່ງຂອງຂັ້ນຕອນເຫຼົ່ານີ້ແລະວິທີທີ່ທ່ານສໍາເລັດໃຫ້ເຂົາເຈົ້າອາດຈະແຕກຕ່າງກັນໃນ ສະຖານທູດສະຫະລັດ ຫຼືສະຖານກົງສຸນທີ່ທ່ານສະຫມັກຂໍເອົາ.

ຈົ່ງເຮັດສໍາເລັດຄໍາຮ້ອງສະຫມັກວີຊ່າອອນໄລນ໌

  • ອອນໄລນ໌ເຂົ້າເມືອງຊົ່ວຄາວແບບນີ້ຜິດ -ແບບຟອມ DS-160 
  • 1) ໃຫ້ສໍາເລັດຄໍາຮ້ອງສະຫມັກວີຊ່າອອນລາຍແລະ
  • 2) ພິມຫນ້າຢັ້ງຢືນແບບຟອມຄໍາຮ້ອງສະຫມັກທີ່ຈະເຮັດໃຫ້ສໍາພາດຂອງທ່ານ.
  • ຮູບພາບ - ທ່ານຈະອັບຮູບພາບຂອງທ່ານໃນຂະນະທີ່ສໍາເລັດການອອນໄລນ໌ແບບຟອມ DS-160. ຮູບພາບຂອງທ່ານຕ້ອງຢູ່ໃນຮູບແບບການອະທິບາຍໃນ ຕ້ອງການຖ່າຍຮູບ.

ຈັດຕາຕະລາງການສໍາພາດ

ໃນຂະນະທີ່ສໍາພາດແມ່ນໂດຍທົ່ວໄປບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງສໍາລັບຜູ້ສະຫມັກອາຍຸສະເພາະໃດຫນຶ່ງ

Entry ຊາຍແດນ

ໃນທີ່ Port ຂອງເຂົ້າສໍາລັບຄົນຕ່າງປະເທດຢ້ຽມຢາມສະຫະລັດປົກກະຕິແມ່ນສະຫນາມບິນໃນນະຄອນຈຸດຫມາຍປາຍທາງຂອງທ່ານ. ທ່ານຈະຖືກຮ້ອງຂໍໃຫ້ຕື່ມຂໍ້ມູນໃນແບບຟອມການມາເຖິງ / ການເດີນທາງ, ສົ່ງໃຫ້ສໍາພາດໂດຍຫຍໍ້ແລະການຢັ້ງຢືນຂອງເອກະສານ, ແລະອະນຸຍາດໃຫ້ກວດສອບ luggage ເປັນ.